Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,32 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
63,262 $

Londonban készült látványos divatfotó Sarka Katáról

Sarka Kata gyakorlatilag mindig trendi, csinos és rendkívül ügyesen válogatja össze a napi szettjeit, és ez Londonban sincs másképp.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Több olyan hírességünk is van, akik rendkívül motiválóak tudnak lenni, így hatással vannak az életünkre. A közösségi médián keresztül ennek még inkább érezhetjük az erejét, akár a divat oldalán.

Sarka Kata az egyik olyan sztár idehaza, akire érdemes figyelnünk, különösen a nőknek, akik szeretnek csinosan, trendin öltözködni. Katát minden egyes pillanatban formában láthatjuk, és az általa összeválogatott ruhák abszolúte eggyé válnak vele. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Rettentő sokat számít, ha valaki ráérez erre a vonalra, mert azzal mindig erőteljesebbé válik a kisugárzása. Katánál ez is megvan, és a követők ezt díjazzák, remek ötleteket csenhetnek el, akármelyik évszakban.

A nyár elmúlt, már bőven mögöttünk van, és szép lassan Európán belül összességében mindenhol nagyon hideg lesz. Persze vannak melegebb napok, ám egyre kevesebb, így a ruhatárunk is sokat változott.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2