Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,15 Ft
Euró
390,97 Ft
Font
458,25 Ft
Bitcoin
63,962 $

G.w.M. és a rendkívül különleges Mercedese

A rapper szereti a stílust, és ehhez hozzátartozik az is, hogy igazi luxusautókkal járja az utakat, mert megengedheti magának.

Fotó: Instagram/G.w.M
Style

Takács Petra

Szerkesztő

G.w.M. mert nagyot álmodni, és mivel maximálisan megvan a tehetsége ahhoz, hogy kiemelkedjen, magas fokozatra kapcsolt. Nagyon fiatalon került fel a csúcsra, aminek nyilván előnyei és hátrányai is vannak, ám mindig tanult a dolgokból.

Nem lehet rossz érzés, amikor már tiniként sok pénzt kereshet az ember, és tudhatjuk róla, hogy milyen fontos neki a család. Mindig segítette őket, és ez most sincs másképp, számára abszolúte ez az első. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Többször bizonyította ezt már, és amióta Kulcsár Edina belépett az életébe, boldogabb, mint valaha. Szinte mindig mosolyog, már a hátára is varratta a szépségkirálynő arcképét, akinek hasonlóban még nem volt része.

Különleges kapcsolat az övék, szinte csak közös van bennük, emiatt is működik ilyen jól a kapcsolatuk, és már a közös gyermeküket várják. A stílus és a divat szintén meghatározó számukra, szeretik az egyedi dolgokat.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2