Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,14 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
63,254 $

Kulcsár Edina őszinte vallomása, amivel sok fiatal előtt mutathat példát a közösségi médiában

A híres modell és médiaszemélyiség egy igen fontos részletet árult el, mely sokak számára példaértékű lehet, különösen a fiatalok körében.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A híres modell és médiaszemélyiség egy igen fontos részletet árult el, mely sokak számára példaértékű lehet, különösen a fiatalok körében.

A technika fejlődésével az emberek is sokat változtak, és ez sok esetben rossz irányba értendő. Vannak bizonyos trendek, amiknek a létrejöttével néha igen torz képek születhetnek bennünk egyes emberekről, vagy saját magunkról. Soron kívül Élőben adja a tv a Bayern München-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntőt

Manapság kevés olyan ember lehet, aki valamilyen formában nincs jelen a közösségi médiában, vagy az Instagramon, ahol naponta sok millió ember posztol különböző képeket magáról. Megannyi sztár, híresség van, akiket rengetegen követnek.

Ez pedig hatalmas felelősség is, mert sajnálatos módon a fiatalok könnyen befolyásolhatóak, és nyilván szeretnének az ilyen ismert személyiségekre hasonlítani. Van egy határ, amit jobb nem átlépni, mert azzal másokban kárt okozhatunk, még ha ezt nem is szándékosan tesszük.

Fontos, hogy tisztában legyünk a saját értékeinkkel, és ne akarjunk mások lenni. Ha ezt az irányt követjük, súlyos önértékelési problémáink is lehetnek, ami nem vezet sok jóra. Kulcsár Edina például nemcsak egy nagyon ismert médiaszemélyiség Magyarországon, hanem gyönyörű is, és már 575 ezer követője van az Instagramon, ami egy egészen lenyűgöző szám.

Edina egy felelősségteljes nő, aki igyekszik a lehető legjobb döntéseket hozni, ami okos és intelligens viselkedésre vall. Nemrég egy igen érdekes témában szólalt meg, amire a fenti sorokban már utalhattunk.

Edina a hivatalos Facebook és Instagram oldalára is kiírta a posztját, amit érdemes elolvasnotok, és elgondolkozni azon, amiről a modell beszél. Az senki számára nem okozhat meglepetést, hogy sokakhoz hasonlóan Kulcsár Edina is szinte minden fotóján végzett minimális változtatásokat. Ez azonban már a múlt…

„Persze próbáltam nem túlzásba esni, de egy picit azért állítgattam a programokkal a bőrömön, a szemem alatti karikákon és minimálisan az alakomon is, amin inkább most lenne indokolt faragni, de már nem teszem.” – tette hozzá kissé viccesen a mindig kedves modell.

Edina elmondta, hogy mindezt nem azért nem teszi, mert nagyon elégedett lenne magával, hanem egyrészt boldog, és nem a külsőségekre helyezi a hangsúlyt, miközben édesanya, ami által el kellett fogadnia magát. Mindez azért fontos, hogy gyermeke felé maximális magabiztosságot és kiegyensúlyozottságot tudjon sugározni. „Persze ez nem jelenti azt, hogy nem fogok magammal foglalkozni.”

A legfontosabb mondatok azonban csak ezután következtek, amik igazán nagy jelentőséggel bírnak… Pontosan ez volt annak az oka, hogy „tollat ragadtunk”, és megpróbáljuk minél több emberhez eljuttatni ezeket a gondolatokat, amiket Edina fogalmazott meg, nagyon egyértelműen és értelmesen. Mi sem tudtuk volna ezt jobban átadni!

A teljes bejegyzés ezen a linken keresztül érhető el, benne a legerősebb gondolatokkal, kitérve arra is, hogy mi a véleménye azokról, akik másképpen érzik jól magukat, hiszen végül az a fontos, hogy boldogok és kiegyensúlyozottak legyünk.”

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/a-41-eves-manchester-united-szurkolo-majka-aki-hatalmas-karriert-csinalt/

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.