Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,775 $

Szándékos életveszélyeztetés az M3-ason (videó)

A videó láttán nem kizárt, hogy akár örökre is bevonhatják a sofőr vezetői engedélyét, aki halálos balesetet idézhetett volna elő.

Fotó: YouTube/BpiAutósok
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Megdöbbentő, hogy egyes sofőrök milyen manővereket vállalnak be, melyek közül nem egy bűncselekménynek minősül. Napi szinten történnek hasonló esetek, és kisebb csoda, hogy nem tragédiával végződnek.

Mivel már rengeteg autóban van kamera, egyre több eset kerül nyilvánossága, míg a rendőrség tökéletes bizonyítékokat kaphat, így a bűncselekmények nem maradnak büntetlenül, ha épp a környéken nincs fix kamera. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

Az alább látható felvételt a BpiAutósok osztotta meg az M3-as autópályáról. Pest felé haladt a furgonos, aki úgy döntött, hogy egy szándékos ráhúzással bünteti meg a suzukist, amiért az nem sorolt jobbra.

Szerencsére a Suzuki vezetője nem esett pánikba, míg a furgonos komoly büntetésre számíthat. A börtönbüntetés sem kizárt a szándékos veszélyeztetés miatt, ráadásul ebből tömegbaleset is lehetett volna.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.