Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
386,28 Ft
Font
451,37 Ft
Bitcoin
67,031 $

Nem lehet betelni Rita Ora szexi látványával

Minden szett szexin és extrán vonzón áll Rita Orán, képtelenség betelni vele, és ez a legújabb fotók kapcsán is így van.

...svg content...Fotó: Rita Ora brit énekesnő az 53. Montreux-i Dzsesszfesztiválon 2019. július 8-án. MTI/EPA/Keystone/Valentin Flauraud
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vannak hírességek sztárok, világsztárok, akik bármikor, bármilyen helyzetben képesek felhívni magukra a figyelmet, már a puszta jelenlétükkel, kisugárzásukkal. Különlegesek, egyediek, és képtelenség őket utánozni.

Egytől egyig olyan karakterek, akiket érdemes követni a közösségi médiában, többek között amiatt is, mert remek tippeket adhatnak a megjelenésünk kapcsán. Máskor pedig a formájukkal vesznek rá bennünket, hogy változtassunk az életünkön. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Ezek mind pozitív dolgok, és egy újabb ok, amiért jónak is tekinthetjük a közösségi médiát, minden más hibája mellett. Igazán a felfogás az, ami számít, az határozza meg az összképet, ám ezért mi vagyunk a felelősek, mi döntjük el, hogy merre tovább.

Rita Ora az egyik legnagyobb világsztár, és nemcsak a tehetsége miatt, mert nyilván egy nagyon erős és nagy énekesnőről beszélünk. A formája szintén lenyűgözi az embert, és ahogyan a ruháit hordja, arra csak kevesen képesek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.