Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,70 Ft
Euró
389,12 Ft
Font
452,54 Ft
Bitcoin
63,092 $

Házakba zuhant egy repülőgép Kolumbiában, többen meghaltak

Többen életüket vesztették, miután egy repülőgép lakóházak közé zuhant Kolumbiában, ahol hirtelen a káosz lett úrrá.

Fotó: Unsplash/Juan Nino
Dél-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hatóságok nyilatkozata szerint nyolc ember vesztette életét, miután hétfőn egy kisrepülőgép nekicsapódott egy házsornak Medellín városában Kolumbiában. A gép nem sokkal azután zuhant le, hogy felszállt a kifutóról az Olaya Herrera repülőtérről.

A repülőgép fedélzetén tartózkodó hat utas és a személyzet két tagja életét vesztette. A New York Post azt írja, hogy hét ház teljesen megsemmisült, hat másik pedig megrongálódott a becsapódást követően. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Ezt Daniel Quintero, Medellín polgármestere erősítette meg, mialatt helyszíni fotók is megjelentek, ahogyan a tűzoltók, illetve más mentőegységek dolgoztak a romok között. A baleset okát egyelőre nem sikerült megállapítani, de a polgármester szerint motorhiba történt a felszállás ideje alatt.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.