Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,914 $

Elfogatóparancsot adtak ki Molnár Gusztáv ellen

Molnár Gusztávra rájár a rúd, hiszen kiderült, hogy alkoholproblémákkal küzd, amire a házassága is ráment, most pedig körözi a rendőrség.

MTI Fotó: Vajda János
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu oldalra felkerült Molnár Gusztáv neve is: a színészt rágalmazás miatt körözi a rendőrség, az elfogatóparancsot pedig a Gödöllői Járásbíróság adta ki Molnár ellen november 21-én.

A rendőrség honlapján szereplő információk szerint a színészt rágalmazás miatt körözik, s bár azt nem tudni, hogy ki érintett még az ügyben, Molnárra kétségkívül rájár a rúd manapság: alkoholproblémái miatt felbomlott a házassága, ami miatt a címlapokra került. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Molnár Gusztáv pár hete jelentette be, hogy nem esett vissza, azonban rövidesen egy újabb rehabilitációs központba vonul be, ahol tervei szerint egy évet fog eltölteni.

Akkor azt mondta, hogy rendbe akarja hozni az életét, és nem akarja, hogy amiatt vegyék elő, mert nem tett meg mindent a leszokásért.

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.

A nagybefektetőkkel való küzdelmek ellenére hatalmas nyereségről számolt be a Shell

Miközben az óriásvállalat a nagybefektetőkkel küzd az éghajlati kötelezettségvállalásokért, meglepő módon képes volt növelni nyereségét, ráadásul nem is kis mértékben.

Ultranagy felbontású agyi térkép segíthet megérteni az emberi öntudat rejtélyeit

A kutatók legfőbb célja az emberi tudatosságot lehetővé tevő mechanizmusok jobb megértése, valamint a kómában és vegetatív állapotban lévő emberek kezelésének fejlesztése.