Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Farm VIP 3: Szorcsik Viki majdnem elütötte Rubint Rékát

Szorcsik Viki elárulta, hogy nemrég majdnem elütötte Rubint Rékát, akinek az idősebb fiával egy csapatban versenyzett a Farm VIP 3-ban.

Fotó. TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Lehetséges, hogy a Farm VIP 3 fog idén a legnagyobbat szólni, mert az előzeteseket tekintve valami egészen elképesztő évad vár a nézőkre. Ezt Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti is megerősítette, akik elárultak pár titkot az indulás előtt.

Már a sztárok névsorával magasra tette a lécet a TV2, és ez még mind semmi. Nagy balhék, drámák és fordulatok fogják sokkolni a Farm VIP 3 nézőit, akiknek lehetséges, hogy egyesekről igencsak változni fog a véleményük. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Schobert Norbi idősebbik fia is játékban van, aki messze a legfiatalabb játékosként vesz részt a küzdelmekben. Mindössze 17 évesen mondott igent a felkérésre, és tette ezt nagy örömmel, mert imádja a kihívásokat.

„Múltkor majdnem elütöttem anyádat kocsival.” – mesélte séta közben Szorcsik Viki Norbinak, akit kissé váratlanul ért a dolog, de jót nevettek a furcsa szituáción. Az erdei séta miatt jött fel a téma, mivel Viki tudja, hogy Réka és Norbi sokat sportolnak odakint, néha közösen is.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.