Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,64 Ft
Euró
388,68 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,842 $

Ázsia Expressz: Nemazalány elárulta, több személyisége van

Disszociatív személyiségzavarról beszélt Nemazalány saját maga kapcsán, amiről eddig nem sokan tudhattak, és az Ázsia Expresszben látni is lehetett, hogy milyen éles váltásokra képes a hangulatában.

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem kevés negatív kritikát kapott Nemazalány az Ázsia Expressz ideje alatt, sok néző nem tűrte el azt a viselkedést, amit az énekesnő mutatott bizonyos helyzetben. A párját viszont méltatták, hogyan milyen jól kezeli a kiakadásokat, a hisztiket, és olyan vélemények is megjelentek, miszerint ezt a versenyt gyakorlatilag Armand egyedül nyerte meg.

Fanni a Mokka hétfői adásában azt mondta, összességében ez egy mókás kaland volt számukra, de a szerkesztők nem tudtak minden ilyen pillanatot besűríteni a napi összefoglalókba. A kiakadások is valódiak voltak, és azt mondja, ő egy mókás lány és jól érezte magát. Soron kívül Szinte az összes szlovákiai iskolában bombariadót jelentettek, a hatóságok evakuálták az intézményeket

Ahogyan ő fogalmazott, voltak nagyon mély pillanatai is, mert elmondása szerint szűk négy fal között éli az életét, és azon kívül, hogy hétvégente fellép valahol, abszolúte nem társasági ember, hiába gondolják ennek az ellenkezőjét.

Emiatt számára ez egy nagyon nagy dolog volt, hogy elutazott, és elismeri, a nézők láthatták a szélsőségeit. Nagyon hálás Fanni Armandnak, hogy ilyen nyugodt volt, mivel máskülönben talán nem nyerik meg a játékot.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.

Ezeken a helyen számíthat forgalomkorlátozásra a kínai elnök látogatása során

Budapest belvárosában és a repülőtér környékén átmeneti forgalomkorlátozásokra kell felkészülni szerda estétől péntek délutánig Hszi Csin-ping kínai elnök és delegációja magyarországi látogatása kapcsán.