Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,45 Ft
Euró
397,90 Ft
Font
476,38 Ft
Bitcoin
63,650 $

Való Világ: VV Reni elcsábított egy vőlegényt a konditeremben

VV Reni nagy csábítónak tartja magát, megszerzi azokat a férfiakat, akiket kinéz magának, legutóbb egy vőlegénnyel tette ezt meg a konditeremben.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

VV Reni egy kis faluból származik, felszolgálóként dolgozik, de megunta a vidéki életet, így úgy döntött, hogy szerencsét próbál Budapesten. A terve az, hogy nagyvárosi lány legyen, és a Való Világ nagyon sokat segíthet neki abban, hogy sokan felismerjék.

Fontos számára a testiség, miközben szereti a vadságot, akárcsak azt, ha egy férfi szót fogad neki, és azt csinálhat vele, amit akar. Egy igazi rosszkislánynak tartja magát, és pontosan tudja, hogy mi áll jó neki. Soron kívül Szentkirályi: Magyar Péter erkélyén kötött háttéralkukkal akarják irányítani Budapestet

Ennek kapcsán mondta el, hogy szereti a csókos száját, a fekete színű göndör haját, a szexi szemüvegét, amivel szerinte minden férfit elcsábít. „Szeretem, ha kinézek magamnak egy férfit, és megkaphatom, még akkor is, ha az elején ellenkezik.”

„Szeretem elérni, hogy az enyém legyen, bármi áron.” – tette hozzá a szexi szereplő, akire érdekes kalandok várnak. Elárulta, legutóbb a konditeremben kinézett magának egy srácot, majd direkt úgy nyújtott, hogy az félreérthető legyen.

„Bementünk az öltözőbe, már faltuk egymást. Menyasszonya volt, de csak volt.” Azt mondja magáról, amilyen cuki, annyira gonosz és bosszúálló i s tud lenni, így például, amikor legutóbb megcsalták, lefeküdt az exe barátjával, majd amíg aludt, csinált egy közös fotót, és azt elküldte a volt párjának.

Általában a lányok nehezen jönnek ki vele, mert szerinte féltékenyek rá, amit megért. Inkább a fiúkkal barátkozik, amire ugyancsak meglesz a lehetősége, mert van pár pasi a Való Világ villájában.

Még töb bulvár: Sarka Kata különleges hétvégéje Londonból