Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,866 $

Videón a 31-es főúton történt baleset, melyben négy jármű ütközött

Szombaton a 31-es úton történt egy baleset, melyben négy jármű ütközött; az esetről pedig egy autós készített felvételt fedélzeti kamerájával.

...svg content...MTI Fotó: Illyés Tibor
Baleset
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A bpiautosok.hu egyik olvasója szemtanúja volt a tömeges ütközésnek, autója fedélzeti kamerája pedig videóra is vette a balesetet, melyben összeütközött egy teherautó, egy utánfutót vontató kisbusz és két személygépkocsi.

A katasztrófavédelem szombati közlése szerint a műszaki mentést a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította, a helyszínen voltak a mentők is; a beavatkozás idejére pedig teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

A baleset a 31-es főút Mende és Sülysáp közötti szakaszán, a 39. kilométer közelében történt, a helyszínre pedig nagykátai és a monori hivatásos, valamint a sülysápi és a gyömrői önkéntes tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket, melyek az árokba borultak.

Az olvasó hozzáfűzte az esethez, hogy a 31-es főúton történt balesetben négyes karambol történt, melyben érintett volt egy gyerekekkel téli kisbusz, egy Megane, egy Dacia, és egy furgon, aki áttért a másik oldalra – szerencsére azonban nem volt halálos áldozata a tömeges ütközésnek.