Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,44 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
451,32 Ft
Bitcoin
65,769 $

A Konyhafőnök VIP: Rácz Jenő elküldte az egyik versenyzőjét Járai Máté miatt

Rácz Jenő úgy döntött, hogy megadja a lehetőséget Járai Máténak a folytatásra, ami miatt valakit el kellett küldenie.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon izgalmasan és fordulatosan alakult a kötényosztás napja, ugyanis többek között Járai Máté is bekerült a továbbjutók mezőnyébe. A színész úgy állt a chefek elé, hogy már nem volt szabad kötény, mindenki odafent állt.

Ugyan Sárközi Ákos összességében jó dolgokat mondott Máté teljesítményéről, nem érezte benne a stabilitást, így nem tudott kötényt adni neki. Ez volt az a pont, amikor az RTL sztárja azt érezte, számára véget ér a verseny, mert Rácz Jenővel nincs jó kapcsolata. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

Jenő annak ellenére adott kötényt Máténak, hogy a verseny kezdetekor azt mondta, Mátét csak az étele mentheti meg, az lesz a döntő számára. Noha az étel nem sikerült túl jól, adni akart egy esélyt a színésznek, és egyúttal egy lehetőséget arra, hogy tiszta lappal induljanak.

Több mint hálás volt ezért Máté, ám ekkor még nem tudhattuk, hogy kinek kell miatta távoznia. Norbit és Zsoltit hívta le a chef, köztük kellett kiválasztania azt a személyt, akinek el kell hagynia a konyhát.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .