Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,754 $

Ázsia Expressz: kiderült, Csekka mire költötte volna a milliós nyereményt

Kata sem értette, hogy a sors legalább miért nem adta meg nekik a lehetőséget arra, hogy ott lehessenek a döntőben, mert végül megérdemelve harcolták ki a lehetőséget.

...svg content...Fotó: TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Csekka súlyosabb betegsége azonban közbeszólt, épp az utolsó napra esett össze, nem bírta tovább. A kórházban kiderült, hogy az állapota távolról sem teszi lehetővé azt, hogy rajthoz álljon a fináléban, így Nemazalány és Armand visszatérhettek.

Kata a drámai bejelentést követően azt mondta, amikor elindult Csekkával ezen a versenyen, olyan távoli volt a győzelem lehetősége, és az ezzel járó 10 millió forint, hogy nem is fogalmazódott meg bennük ezzel kapcsolatban semmi. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

„És ahogy egyre közelebb kerültünk a végéhez, akkor már mertünk megfogalmazni olyan vágyakat, amikhez ez a kicsinyes dolog, a pénz is szükséges.” Csekka elárulta, nagyon szeretnének család lenni, és ezt a nyeremény mindezt lehetővé tehette volna számára.

„Hiszek abban, hogy az élet igazságos, és bár az egyik kezével elvesz, a másikkal adni fog. Amikor elindultunk erre a játékra, akkor azt fogalmaztuk meg magunknak, hogy mi egymást szeretnénk megkapni.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.