Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,921 $

Bockor Gábor A Konyhafőnök VIP-ról: a zsűri megalázza és lesajnálja a sztárokat

A rádiósnak fogalma sincs, a hírességek miért nem kezdenek vitába és állnak ki magukért, holott láthatóan tiszteletlenül és lekezelően bánnak velük.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Még csak néhány hete tart az RTL-en a nézők egyik nagy kedvence, A Konyhafőnök VIP, amiben a hazai hírességek próbálják lenyűgözni a gasztrovilág szakembereit, azaz Fördős Zét, Sárközi Ákost és Rácz Jenőt.

A műsort pedig a Retro Rádió reggeli műsorának csapata is figyelemmel kíséri, köztük Bochkor Gábor, akinek határozott véleménye van a látottak alapján, s mindezt a Story magazinnal is megosztotta. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

Elmondása szerint elsősorban az zavarja, hogy a zsűri megalázza és lesajnálja a sztárokat, kukába hajítja az általuk elkészített fogásokat, miközben dicsérő szavak csak nagy ritkán hallhatók, ám a megjelentek semmit sem tesznek ellene.

„Ezek a sztárok, akik nagyrészt a maguk területén komolyat nyújtanak, ismert és elismert emberek, miért mennek bele ebbe a játékba? Ezt az egyet nem értem. Odamennek, elkezdenek toporogni, és szemlesütve hallgatják végig, ahogy igazából köpködik őket”

– mondta.

Tiszteletlenül és lekezelően bánnak velük

A rádiós egyáltalán nem érti, hogy a hírességek miért nem kezdenek vitába és állnak ki magukért, amikor hasonló helyzet áll elő, holott láthatóan tiszteletlenül és lekezelően bánnak velük, ami egyáltalán nem helyes.

„Ezek az emberek valakik, és akkor hirtelen alá-fölé rendelt szerepbe tuszkolják bele őket, és sokszor megalázó szintig mennek el”

– tette hozzá.

Bochkor Gábor ezután egyenként jellemezte a zsűri tagjait: Sárközi Ákost kedvesnek és segítőkésznek tartja, ezzel szemben Fördős Zét a műsor udvari bolondjának nevezte, míg Rácz Jenő állítása szerint egy kegyetlen terminátorhoz hasonlít leginkább.