Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,27 Ft
Euró
391,14 Ft
Font
457,88 Ft
Bitcoin
59,632 $

Szavak nincsenek arra, mennyire szexi a futballvilágsztár felesége (fotók)

Több mint szerencsésnek mondhatja magát a Real Madrid legendája, aki egy ilyen szép és intelligens nő mellett élheti az életét.

Fotó: Instagram/Pilar Rubio
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A futballisták kapcsán hozzászokhattunk ahhoz, hogy nagyon szép nők mellett élik az életüket. Vannak, akik gyakran váltogatják a barátnőiket, és volt olyan időszak, amikor ez mintha trenddé vált volna.

A közösségi média megjelenésével és elterjedésével még inkább nem maradhatnak titokban ezek a dolgok. Sokan azóta megkomolyodtak, míg mások már eleve a helyes útra léptek rá, és családot alapítottak. Soron kívül Úgy tűnik, mégsem épül új kínai autógyár Magyarországon

Sergio Ramos is így tett, régóta van együtt a szerelmével, aki az egyik legfontosabb személy az életében. A Real Madrid legendája, aki Párizsba költözött a családjával, több mint boldog lehet a szerelme mellett.

Négy gyermekük született eddig, imádják egymást, és nehéz lenne boldogabb családot találni náluk. Minden eseménynek megadják a módját, de közben természetesen a saját karrierjükre is odafigyelnek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2