Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,754 $

Így mutat esti fények mellett Lil G új Audija (fotók)

Rövid ideig még elérhetőek a fotók a verdáról, amik nappali és esti fények mellett készültek, a rapperlány nagyon elégedett.

...svg content...Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL G
Style
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Lil G hamar megtapasztalhatta, milyen fiatalon sok pénzt keresni, bár vannak, akik megkérdőjelezik, hogy miből él. Időről időre ez téma az őt támadó emberek körében, hiába tette már számtalanszor egyértelművé a dolgot.

A rapperlánynak bőven vannak fellépései, amiket nyilván nem ingyen vállal. A sok munka pedig kifizetődik, és lehetővé teszi számára azt, hogy jól éljen, amire mindig is vágyott, hiszen ez jelenti a biztonságot. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Az anyagi biztonság rendkívül fontos, akárcsak az, hogy megvásároljuk magunknak azokat a dolgokat, amikre vágyunk. Lil G mindig őszintén fogalmaz, és ez különösen igaz, ha kiakasztják őt, mint legutóbb.

Valahol várható volt, hogy többeknek nem fog tetszeni az autóvásárlása. Sokan irigyek arra, amit elért, és megvásárolhat magának bizonyos luxustermékeket, például egy Audit, amibe hamar beleszeretett.

Ez a második ilyen komoly verdája a VW után, amibe ugyancsak szerelmes. Ezúttal egy fekete színű Audira esett a választása, és ahogyan ő fogalmazott „gusztustalanul szép”. Erre a linkre kattintva újabb fotókat találhattok a verdáról, amely már Lil G tulajdonában van.

Még több bulvár: Money or Love: Káprázatos ruhában jelent meg Demcsák Zsuzsa a döntőben (videó)

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.