Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,720 $

A Konyhafőnök VIP: Sárközi Ákos meg sem várta Rácz Jenőt, repült is a kötény (videó)

Kármán Odett nagyon boldognak érezheti magát, hiszen megkapta a lehetőséget a folytatásra Sárközi Ákostól, de valószínűleg Rácz Jenő is igent mondott volna.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Elérkezett az a bizonyos nap, amit a sztárok rendkívül izgatottan vártak. Nem csoda, mert kiosztásra kerültek a kötények, így megtudhattuk, hogy a hírességek kiknek a színeiben folytatják tovább.

Még mindig van pár kérdőjel, de hamarosan azt is megtudhatjuk, hogy Járai Máté egyáltalán versenyben maradhat-e. Nem kizárt, hogy egy monumentális csavar végén Rácz Jenő versenyzője lehet. Soron kívül Különös közleményt tett közzé a keszthelyi kórház a szülészeti osztály működéséről

Az már biztos, hogy Kármán Odett a kékekhez került, Sárközi Ákos csapatában folytatja a kihívások sorát. Rendhagyó módon adták át neki a kötényt, Ákos meg sem akarta várni, hogy mit mond Jenő.

Általában megbeszélik egymás között, hogy kihez kerüljenek a sztárok, vagy lehetőséget adnak nekik a döntésre. Nos, ezúttal mindkét verzió elmaradt, Ákos fogta magát, és még a kóstolás ideje alatt kötényt adott a fiatal lánynak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Már tudni, miért vont le indokolatlanul pénzt az Apple a magyar számlákról

Az OTP Bank szakemberei közvetlenül érték el az Apple londoni központjának szakértőit, akik a háttérben folyamatosan dolgoznak az ügyön.