Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Videón, ahogy telibe kapja a terelést egy taxis az M31-esen        

Fékezés nélkül tarolta le a terelést a taxisofőr, az nem derült ki, hogy mi okozhatta a balesetet.

Fotó: Magyar Közút
Baleset

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

A Magyar Közút instagram-oldalán osztotta meg a meghökkentő felvételt, ilyen pontosan még szándékosan sem nagyon lehetett volna megsemmisíteni a terelőket. A jó hír, hogy személyi sérülés nem történt!

„Száraz, napsütéses idő, egyenes, jól belátható szakasz, gyér forgalom. Optimális feltételek a biztonságos és nyugodt autózáshoz. Ilyen körülmények mellett érkezett meg egy taxis az M31-es egyik tereléséhez, lezárt szakaszához a napokban.” Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

„Ahogy a felvételeken is látszik, a külső sáv egyik, majd másik szélén megy és utána fékezés nélkül hajt bele a terelésbe, onnan pedig már csak néhány sávos terelőtáblát hagyott épségben. Szerencsére az anyagi káron kívül nem történt nagyobb baj.”

„Az ilyen esetek miatt mantrázzuk: ha autóba ülsz és vezetsz, csak a vezetésre koncentrálj és az utat, a forgalmat figyeld” – figyelmeztetett posztjában a Magyar Közút.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.