Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,853 $

A Battlefield 2042 is bekerül az Xbox Game Pass Ultimate-be

Igen komoly cím kerül be az az Xbox Game Pass Ultimate-be: az EA és a DICE legfrissebb bejelentése szerint a Battlefield 2042 is bekerül a game passba.

Fotó: YouTube/Battlefield
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A trueachievements.com értesülései szerint a Battlefield 2042 a jövő héten bekerül az Xbox Game Pass Ultimate-be és az EA Play-be is, és ez még semmi: az EA és a DICE bejelentése szerint a bekerülés egybevág a Season 3 november 22-i indulásával, ami dupla öröm a játékosok számára.

A Battlefield 2042 Season 3: Escalation megannyi változással és újdonsággal kecsegtet, hiszen érkezik egy új pálya, a Spearhead, egy svéd vadonról mintázott térkép, mely a fejlesztők szerint két teljesen automatizált megagyárat és egy vad terepet is tartalmaz majd. Soron kívül Megható fotóval kívánt boldog anyák napját Orbán Viktor

Egy új specialist is bekerül, Rasheed Zain, aki a bejelentés szerint egy XM370A félautomata Airburst Launcherrel vág neki a harcnak, „hogy eltüntesse az ellenséget védő akadályokat”; de debütál két új fegyver is és az új tank, az EMKV90-TOR, mely szélsebesen szeli át a pályát és képes brutális ostrom módba váltani, hogy a lehető legkomolyabban sebezze az ellenfelet.

A Season 3 mellett landol egy új, 100 fokozatú Battle Pass is, melyben ingyenes és prémium tartalmakat is találhatnak majd a játékosok.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.