Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,921 $

A Konyhafőnök VIP: Rubint Rella mélypontra került (videó)

Rubint Rella számára eljött a mélypont, mondhatni a lehető legrosszabbkor, mivel még köténye sincs, így össze kell szednie magát.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem kevés váratlan név került be A Konyhafőnök VIP mezőnyébe. Évek óta érkeznek a sztárok, méghozzá tömegével, ami megmutatja, hogy milyen sokan szeretnének a műsorban szerepelni, illetve mennyi hírességünk van.

Az idei felhozatlan talán az egyik legváratlanabb, és már voltak olyan nevek, akik meglepetést okoztak, hol negatívan, hol pedig pozitívan. Sokat nem kellett várnunk arra, amikor a versenyzők elsírják magukat a feszültségtől. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

Ez kikerülhetetlen, és egyes pillanatokban a férfiaknál is eltörik a mécses. Időre főzni nem egyszerű, pláne az ismeretlenben, miközben Rácz Jenőnek és Sárközi Ákosnak kell megfelelni, hogy valamelyik csapatban versenyezhessünk.

Nem lehetetlen küldetés, ahogyan az sem, hogy valaki visszatérjen a mélypontról. Rubint Rellának pontosan erre van most szüksége, akit Jenő figyelmeztetett, mert látja benne a potenciált, ám ha nem áll fel innen, kiesik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2