Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

A Konyhafőnök VIP: a sztár alig hitt a füleinek, mit mondott neki Rácz Jenő

Dobos Evelinnél senki sem volt boldogabb azokban a pillanatokban, hiszen két olyan dicséretet is kapott, amiért már most megérte A Konyhafőnök VIP-ban szerepelnie.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Konyhafőnök VIP tele van izgalommal, fordulatokkal és drámával, amit már most tapasztalhatunk, noha a java csak most jön. Egyelőre senki sem kapott kötényt, viszont rövidesen ez is megtörténik.

A nagy kötényosztás előtt a sztároknak folyamatosan teljesíteniük kellett, és sokan már nincsenek versenyben. Voltak olyan távozók, akikre nem számítottunk, míg mások szimplán kifogtak egy rosszabb napot. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Dobos Evelin azon versenyzők közé tartozik, akikre biztosan érdemes lesz figyelni, mert nemcsak gyorsan tanul, hanem nagyon kreatív is. Minden adottsága megvan ahhoz, hogy lenyűgözze a chefeket, és messzire jusson.

Legutóbb is volt egy nagy dobása, melynek végén kiérdemelte a chefek dicséretét. Először Sárközi Ákos kóstolta meg az ételét, aki ugyan nem mondott sokat, az több mint beszédes volt, majd jött Rácz Jenő.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.