Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,48 Ft
Euró
394,53 Ft
Font
466,88 Ft
Bitcoin
56,323 $

Az Ázsia Expressz megmentette Győzike és Gáspár Bea házasságát

Gáspár Győző és Gáspár Bea voltak a legutóbbi kiesői az Ázsia Expressznek, de nem bánták a dolgot, mert tudták jól, hogy a műsornak köszönhetően szinteket lépett a kapcsolatuk, és most még inkább tudják, nem tudnak egymás nélkül élni.

...svg content...Fotó: TV2
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bea a Mokkának adott interjújában elárulta, az Ázsia Expressz előtt ellaposodott, felületesebb volta kapcsolata Győzikével. „Úgymond megöregedett kapcsolatunk volt.” Azon a véleményen van, hogy idővel a lángoló szerelem mindenhol egy kicsit abbamarad, felnőnek a gyerekek, jön az unalom, az unalmas hétköznapok.

Pontosan ez ült rá a kapcsolatukra, miközben Győzikének is van egy saját élete. „De ez a rohadt internet tönkretesz mindent.” Nem tartja ideálisnak a helyzetet a közösségi médiával, hiszen az emberek érezhetőek kevesebbet beszélgetnek egymással személyesen, ami súlyos problémákhoz vezethet. Soron kívül Börtönben marad az óbudai alpolgármester

Bea hozzátette, tudták, hogy valami baj van közöttük, mert az nem elég, hogy minden vasárnap leülnek beszélgetni a családi ebéd alatt. Megértették, hogy ketten is többet kellene egymással foglalkozniuk, de ezt rendre csak halogatták.

Győzike telefonon keresztül kapcsolódott be a reggeli műsorba, és azt mondta, az Ázsia Expressz minden embernek segít a rengeteg kihívással, ami csak közelebb hozza egymáshoz a versenyzőket.

Noha már több mint 30 éve ismerik egymást, Győzike szerint a műsor tudott újat mutatni nekik egymásban. Ezek után nem túlzás azt mondani, hogy az Ázsia Expressz megmentette Győzike és Bea házasságát, akik sokat sírtak együtt a műsorban, egymás karjaiban.

Még több bulvár: Bikiniben pózolgatott a világhírű színésznő (videó)

Üzemanyaghelyzet: már a Mol képviselőit is behívatták

Nagy Márton többek között a Mol képviselőit is behívatta az elfogadhatatlan üzemanyagárak miatt.