Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Márki-Zay Péter: a konzultáció és a plakátkampány az emberek becsapására szolgált

Márki-Zay Péter ezúttal azt nehezményezte, hogy a pénzügyminiszter nem számolt be a gazdasági kudarcokról.

...svg content...Budapest, 2019. december 9. Márki-Zay Péter, Hódmezõvásárhely polgármestere a Transparency International Magyarország konferenciáján egy VI. kerületi étteremben 2019. december 9-én. MTI/Mohai Balázs
Belpolitika

Bense Róbert

Szerkesztő

Úgy véli, hogy Varga Mihály sem a magas inflációról, sem az élelmiszerek drágulásáról, de az egyre romló forintárfolyamról, illetve az energiaárak miatt nehéz helyzetbe kerülő intézményekről sem tett említést.

„Varga Mihály szerint a magyar gazdasággal minden rendben van és ellenáll a háború és a szankciók káros hatásainak. A pénzügyminiszter ezen kijelentésével beismerő vallomást tesz a kormány és a Fidesz nevében, hogy több mint fél éve hazudnak gátlástalanul a háború és szankciók hatásairól” – írta Márki-Zay Péter közösségi csatornáján. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

„Ezek szerint az álkonzultációra, a bombás plakátkampányra és a propagandára elköltött közel 8 milliárd forint is csak az emberek becsapására szolgált, hiszen Varga szerint a magyar gazdaságra akkor nincsen hatással a háború és a szankciók.”

„Varga Mihály tovább ment és nekilátott a sikerpropagandának – amihez csatlakozott a kormánypárti közmédia és az egész fideszes médiabirodalom – majd elkezdte sorolni a magyar gazdaság állítólagos sikerekeit. Mindössze az alábbi kormányzati sikerekről nem számolt be:”

– 20% feletti infláció,

– 50 és sok esetben 100 százalékos élelmiszerár drágulás,

– elszabaduló euró, dollár, frank árfolyam,

– a rezsicsökkentés megszüntetése következtében egekbe szökő rezsiszámlák

– bezáró posták, kórházi osztályok, iskolák, szociális és kulturális intézmények,

– az éh- és fagyhalál szélére sodort Magyarország.

„Pedig ezek is mind a magyar gazdaság „várakozások feletti sikerei”, Miniszter úr!”

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig nagyon súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.