Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,921 $

A Konyhafőnök: ilyen reakciót sem látott még Rácz Jenő a műsorban (videó)

Rácz Jenőt is érhetik meglepetések, hiába próbált segíteni az egyik versenyzőnek, az nem volt erre nyitott, látszott rajta, hogy egyedül akar lenni.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Soha nem könnyű időre főzni, különösen nagyobb nyomás alatt, hiszen komoly a tét, és nemcsak a pénznyeremény miatt. Mindenki más és más módon igyekszik feldolgozni a dolgokat, ami sokszor nem egyszerű.

Ha azonban valaki nem fogadja el a chefek segítségét, azzal gyakorlatilag saját maga alatt vágja a fát. Valami hasonló történhetett Titanillával is, aki egy rendkívül határozott versenyző, és megvan benne a tehetség. Soron kívül Menczer Tamás Magyar Péternek üzent: „Vége van, Peti!”

Ugyanakkor időről időre hajlamos csak magára koncentrálni, és ez különösen rossz, amikor épp segíteni próbálnak neki. Rácz Jenő egy igen furcsa helyzettel találta szembe magát, amikor odalépett a versenyzőhöz.

Titanillán tisztán látszott, hogy nincs oda a helyzetért, mert lassították a kérdések, és a saját útján haladott volna előre. Jenő ugyanakkor látta, hogy nem stimmelnek a dolgok, miközben a hagyma odaégett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2