Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Új információk Csapó Gábor állapotáról

Egy barátja számolt be Csapó Gábor állapotáról, aki múlt héten mentő szállított kórházba, ahol az intenzív osztályra került, s azóta is állandó felügyelet alatt tartják.

MTVA Fotó: Zih Zsolt
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, Csapó Gábort múlt héten szerdán légzéselégtelenség miatt szállították kórházba, ahol intenzív osztályon, mélyaltatásban kezelték.

A Magyar Nemzet beszámolója szerint Wiesner Tamás nyilatkozott a Borsnak Csapó Gábor állapotáról, s megosztotta, hogy barátja és egykori csapattársa „nincs jól”. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Wiesner elmondta, múlt héten mentő szállította a Honvédkórház intenzív osztályára, és azóta állandó felügyelet alatt tartják, de felesége, Katalin már meglátogathatta.

Úgy fogalmazott, meglepte, amikor megtudta, hogy Csapó Gábor egy vesével él, s kiemelte, nagyon jó barátja, éppen ezért igyekezett gyorsan híreket szerezni állapotáról, ám azt még mindig nem tudja, hogy pontosan milyen egészségügyi problémával került kórházba.

Wiesner elmondása szerint Csapó egyáltalán nincs jól, a kórházban pedig azon dolgoznak, hogy a legendás pólós túlsúlyát valahogyan csökkentsék, hiszen ez jelentősen hozzájárulna a gyógyuláshoz.

Ennek érdekében diétás kosztot kap, valamint gyógyszerekkel is igyekeznek hozzásegíteni a fogyáshoz. Végezetül megosztotta, Csapó már nagyon szeretne hazamenni, ám ez egyelőre nem lehetséges.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.