Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,367 $

Egy szívbemarkoló történet az autista fiúról: igazi harcos!

Brandon tökéletes példája annak, hogy bármilyen nehézségekkel is küszködünk az életünk során, soha nem szabad feladnunk, és törekednünk kell arra, hogy a lehető legboldogabbak legyünk.

Egészség/Életmód

A T-800-as

Szerkesztő

Hány és hány olyan alkalom van, amikor teljesen egészségesen, fedéllel a fejünk fölött képesek vagyunk igazán mélyre kerülni, miközben a problémáink eltörpülnek azon emberek gondjai mellett, akik valóban szenvednek, mégis boldogabbak.

Furcsa vagy sem, megannyi példa van arra, hogy egy súlyosabb betegségben szenvedő ember egészségesek millióit képes motiválni a saját bajtársai mellett. Ilyenkor valóban elgondolkozhatunk azon, hogy az általunk is generált problémák valójában mekkora problémát jelentenek. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

Brandon egy texasi fiatalember, aki január 10-én élete eddigi legfontosabb lépéseit tette meg, amikor 8 év alatt először sétált vissza a buszmegállóból a verandához. Mandy Neal büszkén mutatta be a felvételein keresztül a fia kitartásának végeredményét.

Az autizmusban szenvedő Brandon számára ezek valóban hatalmas lépések voltak, hogy a buszmegállótól el tudott sétálni a texasi házuk bejáratáig. Korábban kerekesszéket használt, miután 2011-ben a műtétje során korrigálták a testi deformációját. A 17 éves fiú még tavaly augusztusban tette meg az első lépéseit.

Ebben a Special Strong volt a segítségére, mely egy erre szakosodott szervezet, segítvén azokat az embereket, akiknek különleges programokra van szükségük. A videóban az is látható, ahogy a család kutyája örül Brandonnak, aki néhol kissé esetlenül teszi meg a lépéseit, de megcsinálja, ezzel hatalmas boldogságot okozván az édesanyjának. A news.com.au oldalra feltöltött videót erre a linkre kattintva érhetitek el.

Az édesanyja végig motiválta a fiát, aki először csak az autóig akart elmenni, de végül rábeszélték, hogy egészen a bejáratig sétáljon. Sikerült neki, és joggal lehetett büszke, mert amit ezzel a pár méterrel elért, igenis nagy dolog!

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.

A Mourinho-korszakot idézte a Chelsea, 5-0-ra nyertek

Nagyon súlyos vereséget mért a Chelsea a West Ham Unitedre, akik valószínűleg hamarosan edzőt fognak váltani.