Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

A Nagy Ő: Árpa Attila orvost hívott az egyik lányhoz (videó)

Mindeközben valaki titokban kaphatott egy rózsát, még a ceremónia előtt, akinek így biztosan nem kell izgulnia amiatt, hogy kieshet.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 érezhetően növelte a tétet és egyúttal magasabbra is helyezte a lécet A Nagy Ő új szezonjában, ami rendkívül intenzív, izgalmas és különleges lesz, számos kihívással, drámával és fordulattal.

19 lány érkezhetett meg a villába az első este folyamán, ám csak 16-an aludhattak ott, mert Árpa Attilának három lányt máris el kellett küldenie. A folytatás sem lesz eseménytelenebb, mert egyre több minden fog történni, Attila az egyik versenyzőtől egy hatalmas pofont is fog kapni. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Most azonban egyelőre a verseny elején járunk, a második nap következik, ami ugyancsak tartogat pár meglepetést. A lányok csapatba álltak, és az a csapat, mely a legjobban teljesít, különleges lehetőséget kap Attilától.

Mint azt látni fogjátok az új előzetesben, nem kímélték egymást a lányok, mindent megtettek azért, hogy előrébb kerüljenek. Sőt, egyvalaki talán meg is sérült, akihez Attila gyorsan orvost hívott.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.