Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,700 $

Szentkirályi Alexandra és Koncz Zsófia elegánsan a Zemplén Ralin (fotók)

A 2022-es Zemplén Ralin több ismert ember is megjelent, köztük Szentkirályi Alexandrával és Koncz Zsófiával, akik ugyancsak szerethetik az autósportot.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Style
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Jól látni azt, hogy a politikusok közül sokan igyekeznek valamit megmutatni a magánéletükből. Hála a közösségi médiának, könnyen megtehetik ezt, minden adott számukra ahhoz, hogy tájékoztassák a követőket.

A nagy nevek között is vannak, akik betekintést adnak a kulisszák mögé, például Szentkirályi Alexandra és Koncz Zsófia is hasonlóan tesz, akik remek kapcsolatot ápolnak egymással. Két újabb erős példa erre, hogy a nőknek igenis helyük van a politikában. Soron kívül A királyi család biztonsági főnöke már Diana hercegnő halála előtt szólt

Üdvözítő, hogy egyre több nő érvényesül a politikában, és nagyszerű munkát végeznek. Novák Katalin és Varga Judit ugyancsak nagyon erős példák köztársasági elnökként és igagazságügyi miniszterként.

Szintén megmutatják életük azon részét, amikor például kirándulnak, vagy éppen sportolnak. Ezzel az embereket közelebb hozzák magukhoz, a karakterükhöz, és segítenek abban, hogy jobban megismerjék őket.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Harmadszorra is vitára hívta Magyar Pétert a kormány

A miniszterelnök politikai igazgatója harmadszor kezdeményez nyilvános eszmecserét a Tisza Párt vezetőjével.

Donald Trump szerint már nincs idő vitázni, ezért nem kerül sor az újabb elnökjelölti vitára

Az amerikai elnökválasztási kampány újabb fordulatot vett, amikor Donald Trump volt elnök elutasította a Kamala Harris alelnökkel való második vita lehetőségét.