Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Elképesztően látványos mellerős fehérneműs fotó jelent meg a Baywatch sztárjáról

Donna D’Errico nagyon-nagyon magasra teszi a lécet ezekkel a fotókkal, ellentmond a korának, és úgy néz ki, mintha csak a 30-as éveiben járna.

Fotó: Instagram/Donna D'Errico
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Donna D’Errico, a Baywatch egyik legismertebb sztárja jövő márciusban tölti be az 55. életévét, ám ebből nem sok látszik. A követők is csak hüledeznek, nemigazán hiszik el, hogy mit látnak maguk előtt, mert rendkívül jó formában van a kedvencük.

Márpedig valóban a 60-as évek végén született, és később a Baywatch-ban is szerepelt, mely sokat dobott a karrierjén. Azóta más sorozatokban és filmekben is feltűnt, a karrierje pedig nem ért véget, ahogyan a modellkedés sem. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az 54 éves sztár az egyik leglátványosabb híresség, különösen, ha fehérneműben fotózzák. Azokban a pillanatokban kisebb csoda, hogy nem remeg meg a fotós keze, mert a kétgyermekes édesanya több mint vadító.

Sokat küzdött ezekért a formákért, odafigyel az egészségére, és igyekszik fiatalos maradni, valószínűleg nem sokan lennének, akik helyesen tippelnének a korát illetően. Egyes fotókon még csak 30 évesnek sem néz ki, és ebben semmi túlzás nincs.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.