Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,897 $

Majka élő adásban csinált aranyesőt Tóth Gabi hajával, majd homlokon puszilta

Majka a végén adott egy hatalmas puszit Tóth Gabi hajára, miközben benyelt pár elemet, amik az énekesnő hajáról peregtek le.

...svg content...Fotó: Instagram/Majoros Péter
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Sztárban Sztár leszek! 2022-es évada is a vége felé közeledik, látható távolságban van a döntő, akárcsak az Ázsia Expresszben, miközben a Párharc véget ért, de már indul is az új A Nagy Ő Árpa Attilával.

A TV2 egy pillanatra sem hagyja unatkozni a nézőit, és akkor a szintén hamarosan rajtoló Farm VIP 3-ról még nem is beszéltünk, illetve a Dancing with the Stars harmadik évadában visszatér Gabriela Spanic. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

Csak kapkodjuk a fejünket a rengeteg tartalom miatt, és vasárnap este is jól szórakozhattunk a Sztárban Sztár leszek! ideje alatt, mely számos nagy produkciót hozott. Miranda például megint nagyot ment, addig Majka élő adásban vágta ki a pólóját a mellbimbóinál.

Már akkor tudni lehetett, hogy a show végén Tóth Gabi sem fogja megúszni a dolgot, mert a rapper nagyon szeretett volna aranyesőt csinálni a frizurájából. Ez végül meg is történt, ami újabb nagyon humoros pillanatokat okozott, és természetesen Gabi nem haragudott rá.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2