Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,03 Ft
Euró
396,77 Ft
Font
468,75 Ft
Bitcoin
61,896 $

Így vitte ki a gyönyörű kutyáit a partra Vajna Timi (videó)

Vajna Timi igyekszik mindent megadni az állatainak, ami csak lehetséges, hogy boldogan éljék az életüket, és ez a kutyáival sincs másképp.

...svg content...Fotó: Insagram/Vajna Tímea
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nincsenek túl sokan azok, akik egyszerre imádják a kutyákat és macskákat. Általában kutyás és macskás emberekkel találkozhatunk, ám az sokkal ritkább, amikor valaki egyszerre imádja őket, és családtagként tekint rájuk.

Vajna Timiben szintén nagyon szimpatikus, hogy imádja az állatokat, kutyái és macskája is van. Nem tesz különbséget közöttük, és igazi családtagként bánik velük, amivel abszolúte azonosulni tudunk. Soron kívül Gyurcsány Ferenc bejelentette, nem mond le

Ezek az állatok csak adnak, semmit nem vesznek el az életünkből, és kizárólag akkor okoznak fájdalmat, ha már nincsenek. Óriási űrt hagynak maguk után, ami nagyon is tud fájni az embernek, sajnos többszörösen átéltük már ezt.

Timi az USA-ba is magával vitte az állatait, hogy ott lehessenek mellette, hiszen az államokban tölti a legtöbb idejét. Igyekszik sokat foglalkozni és játszani velük. Láthatóan jól érzik magukat, minden okuk megvan a boldogságra.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Agyi implantátum segíthet az epilepsziásokon, ígéretes eredményeket értek el

Csaknem 80 százalékkal csökkentheti a betegség tüneteit, azoknál is, akik eddig nem reagáltak a kezelésekre.

A kenyai parlament felgyújtása után az elnök visszavonta az adótervet

A halálos áldozatokat követelt zavargások után Kenya elnöke, William Ruto úgy döntött, hogy visszavonja a vitatott adóemeléseket tartalmazó pénzügyi törvényjavaslatot.