Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Robbanás rázta meg Isztambul népszerű sétálóutcáját, többen meghaltak  

Az áldozatok és a sérültek száma, valamint a robbanás oka egyelőre ismeretlen. 

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Erdem Sahin
Közel-Kelet

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Robbanás történt Isztambul népszerű sétálóutcáján, az Istiklal sugárúton, amely több halálos áldozatot és sebesültet is követelhetett – közölte egy magas rangú török képviselő. 

Ali Yerlikaya kormányzó hozzátette, hogy a robbanás helyi idő szerin fél öt előtt történt. Arról nem közölt bővebb információkat, hogy hány ember volt érintett, és pontosan hogyan történt az eset.  Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Egy online közzétett videón látni, ahogy fellobbanak a lángok, a gyalogosok pedig ijedtükben az ellenkező irányba kezdenek rohanni, míg más felvételek már a mentőautókat, tűzoltókat és rendőröket mutatják. 

A közösségi médiában azt írják, hogy az üzletek bezártak, a sugárutat pedig a hatóságok elkerítették. 

A CNN Türk műsorszolgáltató szerint 11 ember megsérült – írja a France24. 

Frissítés: Az MTI Yerlikaya friss információira hivatkozva azt írja, hogy az első vizsgálatok szerint négy halottja és 38 sebesültje van az incidensnek.

A robbanás eredete egyelőre ismeretlen, az esettel kapcsolatban a hatóságok hírzárlatot rendeltek el. A történteket követően nagy számban rendőr-, mentő- és tűzoltóegységek érkeztek a helyszínre. A sérülteket kórházba szállították.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.