Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,56 Ft
Font
453,33 Ft
Bitcoin
63,421 $

Kiderült, milyen arányban osztozik Varga Viktor a barátnőjével a 10 millión

A Párharc győztesei nagyon boldogok, hogy megnyerhették a 10 millió forintos fődíjat, aminek természetesen megvan a helye.

Fotó: Instagram/Varga Viktor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban részletesen beszámoltunk, Varga Viktor és párja nyerték meg a 2022-es Párharcot. A TV2 műsorában hosszú napokon át küzdöttek egymással a hírességek, és végül egy őrületesen szoros és izgalmas finálét láthattak a nézők.

Csokiék képesek voltak visszajönni a vert helyzetből, majd az utolsó feladat előtt náluk volt a lélektani előny. Viktort azonban nem lehetett legyőzni, ami 10 millió forintot ért az énekes és kedvese számára. Soron kívül Kim Dzsongun iránti hűségesküre kötelezték az észak-koreai lakosságot

10 millió forint sok pénz, és meg is van a helye. „Szeretnék egy bázist létrehozni a Duna-parti spirituális központomban, lényegében fa anyagot veszek majd egy házikóhoz.” – árulta el Viktor a Borsnak adott interjújában.

Az énekes nem tudja, hogy a párja mit kezd az ő részével, de mindenképpen szeretnének utazni. „Az én felemet erre áldozom. Lili nem tudom, mit kezd az ő részével. Egy bizonyos összeget arra költünk majd, hogy utazzunk, újra világgá menjünk, mint legutóbb Peruba.”

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy elfelezték a 10 millió forintos fődíjat. „Minden párkapcsolatomban feleztük a nyereményeket. Ez így fair szerintem. Az életben a kifizetések oroszlánrészéről is én gondoskodtam.”

A Bors kérdésére elárulta, a randik más ügyet képeznek. „Az más, férfi vagyok, ott én fizetek.” Viktor imád jurtában lakni, de azt elismeri, hogy családalapításhoz kicsi lenne. „Én tudnék mindig itt élni, itt a stúdióm, ez az én alkotóhelyem. Lili hercegnőbb ennél egy fokkal. Vagy kettővel. (nevet) Egyébként igaz, hogy például a családalapításhoz kicsi lenne. Ahhoz nagyobb jurta kell. (nevet).

Még több bulvár: Rita Ora bugyija is megvillant a fátyol alatt (fotók)

Dobrev Klára Magyar Péter pártjának budapesti indulásáról: én ezért nagyon mérges vagyok

Elmondása szerint a Tisza Párt sikeres ellenzéki polgármesterekre indul rá, és veszélyezteti, hogy a Fidesztől polgármesteri pozíciókat nyerjenek el.