Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Bedrogozva akart kiugrani a kilencedikről egy szigetszentmiklósi férfi Ózdon

A kiérkező rendőrök és a mentőszolgálat tagjai mentették meg az életét, amikor sikeresen lebeszélték az öngyilkosságról.

...svg content...Fotó: Unsplash
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

November 8-án érkezett bejelentés a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint egy szigetszentmiklósi férfi öngyilkosságot akart megkísérelni Ózdon, a Vasvár úton található egyik társasházban.

A betelefonáló hölgy értesítette a központot, miközben elmagyarázta, hogy a lánya egykori élettársáról van szó, aki kimászott a kilencediken lévő ablakba, és végzetes lépésre szánta el magát, így a rendőrök azonnal a helyszínre indultak. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Szerencsés módon a mentőszolgálat közreműködésével sikerült lebeszélni a férfit a tettéről, majd miután visszalépett az ablakból, a járőrök lefogták. Ekkor megerősítette, hogy lemondott az öngyilkossági szándékáról, így további orvosi ellátást nem igényelt.

Az időközben beszerzett adatok és a szemmel látható klinikai tünetek miatt a rendőrök arra gyanakodtak, hogy a férfi kábítószer hatása alatt állhat, így gyorstesztet alkalmaztak, amely pozitív eredményt jelzett, ezért előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra.

A police.hu beszámolójából az is kiderült, miszerint a nyomozók kábítószer birtoklás vétség elkövetésével gyanúsították meg, valamint a kihallgatására is sor került.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.