Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Medencében csókolózós fotók L.L. Juniorról és fiatal párjáról

L.L. Junior és új párja a Money or Love forgatási helyszínén tartózkodnak, Demcsák Zsuzsa is feltűnt a háttérben, aki nagyon erős formában van.

Fotó: Instagram/L.L. Junior
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa már egy ideje Dominikán tartózkodik, mondhatni a második otthona lett, de természetesen hiányzik neki Magyarország. Már nincs olyan sok hátra a versenyből, és lassan Zsuzsa megkezdheti a visszaszámlálást.

Ugyanakkor szerencsés is, mert egy totálisan más környezetben, meleg időben élheti a mindennapjait, addig idehaza már rég bezártak a strandok. Emellett egy remek stáb veszi körbe, és van ideje arra, hogy egy kicsit magában legyen. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Időközben L.L. Junior és párja is megérkeztek, akikről egyre több közös fotót láthatunk. Nem bujkálnak, örömmel osztják meg a boldogságukat, még ha egyeseknek ez valamiért fájdalmat okoz, és durva dolgokat írnak.

A rapper valószínűleg sejtette, hogy lesznek negatív kommentek a fiatal barátnője és körülötte, de ezzel nem lehet mit tenni. Látható módon nem is feszülnek rá a dologra, sokkal inkább élvezik az életet.

Dominikán lehet is, minden adott hozzá, és ezek olyan napok, amiket sosem fognak elfeledni. Könnyen lehet, hogy Juniorra rátalált az igazi boldogság, ami hosszú időre szól, hiába a nagyobb korkülönbség.

Még több bulvár: Molnár Guszti felesége kitálalt, éveken át eltartotta a színészt