Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Schobert Lara nem tartja magát csúnya lánynak

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya nem tartja magát csúnyának, de mindenképpen fejlődni szeretne.

...svg content...Fotó: Instagram/Schobert Lara
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Larát is rengetegen követik a közösségi médiában, és noha csak nemrég töltötte be a 18. életévét, igen komoly médiakarrier állhat előtte. Jelenleg a Sztárban Sztár leszek! online riporternőjeként dolgozik, és imádja a munkáját.

Sok támadást is kap, jól emlékezhetünk az érettségis időszakra, ami okán rengetegen megalázták őt az interneten keresztül. Mindezt még idősebb emberként sem lehet könnyű elviselni, nemhogy ennyire fiatalon, noha senkinek sem ártott. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Lara tudhatja, mindig lesznek olyan emberek, akik rossz véleménnyel vannak róla, és ezeket a helyzeteket kezelni kell. Norbi és Réka nagyon komoly tapasztalatokkal rendelkezik, többek között ezen a területen is, így sokat segíthetnek a lányuknak.

A Bors arról ír, hogy életmódváltásba kezdett a 19 éves lány, ami azt eredményezheti, hogy még formásabbak lesznek a vonalai, illetve az energiaszintje is növekedhet. Idősebbik testvére, aki a Farm VIP 3-ban szerepel, remek példa lehet számára, hiszen óriási átalakuláson ment keresztül.

A Bors kérdésére azt mondta, Norbi motiválja, akit a példaképének nevezett. „Úgy vagyok vele, hogy egy a génünk, a vérünk: ha neki ment, akkor nekem is fog” – mondta határozottan a fiatal lány.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.