Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,244 $

Gelencsér Timi szinte teljesen kikészült, Győzikének elege lett belőle (videó)

Gelencsér Timi és Gáspár Győző sokat veszekedtek az Ázsia Expressz alatt, még éjjel is folytatták a vitát, noha pihenniük kellett volna.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem éppen úgy alakult Timi és Győző ideiglenes duója az Ázsia Expresszben, mint amire számítottak volna. Ugyanakkor sejthették, hogy nem lesz könnyű dolguk, mivel korábban már volt egy vitájuk.

Egész nap ment közöttük a vita, majd az este folyamán szállást kellett keresniük. Végül találtak is, de amikor Győző azzal szembesült, hogy közös szobában kellene aludnia Timivel, teljesen lefagyott az arca. Soron kívül Eljött a nap, meghallgatja a bíróság Robert Fico merénylőjét

A szépségkirálynő nem értette a dolgot, és azt mondta neki, ha ennyire nem tetszik Győzikének a helyzet, menjen le. Így is tett, nem sokkal később pedig elvesztették a szobájukat, és Timi sem tudott lepihenni.

A könnyeivel küszködve kérdezte Győzikét, hogy mi történt, miért csinálja ezt. Győző megjegyezte, biztosan nem fog egy szobában aludni Timivel, már csak amiatt sem, mert mások a szokásaik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.