Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,27 Ft
Euró
391,14 Ft
Font
457,88 Ft
Bitcoin
59,632 $

Kegyetlen támadás Kőbányán, elfogták a gyanúsítottat

A gyanú szerint a fiatal férfi néhány perc leforgása alatt két gyalogosra is rátámadt, amiért évekre rácsok mögé kerülhet.

Fotó: Kőbánya Óhegy városrészének látképe 2022. február 22-én. A háttérben a Széchenyi-hegy. MTI/Mónus Márton
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A rendőrség beszámolója szerint október 30-án 9 óra 10 perc körül egy rabláshoz riasztották a kőbányai rendőröket a Kisbacon utcába, ahol a sértett elmondta, hogy egy ismeretlen hátulról fellökte, többször megrúgta, majd letépte róla az övtáskáját, és elfutott. A megtámadott férfi súlyosan megsérült, de életben van.

Néhány perccel később már kattant is a bilincs a feltételezett elkövetőn, akit a helyszín közelében fogtak el. A fiatalnál ott volt a sértett táskája, a benne lévő mobiltelefonnal együtt. A járőrök végül a 18 éves B. Zoltánt a X. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő. Soron kívül Úgy tűnik, mégsem épül új kínai autógyár Magyarországon

A rendelkezésre álló adatok szerint öt perccel az eset előtt a Pongrácz úton is rátámadt egy gyalogosra, de tőle nem sikerült értéket szereznie – írja a police.hu. A támadó két. októberben elkövetett hasonló bűncselekménnyel is összefüggésbe hozható, akit így rablás bűntett, rablás kísérlet, garázdaság, súlyos testi sértés kísérlet és okirattal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe.

Vitézy Dávid ismét beszólt Karácsony Gergelynek

A jelenlegi főpolgármester egyelőre nem reagált erre.