Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Járai Máté szerint nagyon sok volt, amit Rácz Jenő csinált

Fördős Zé kíváncsi volt, hogy milyen vita döntötte romba annak a lehetőségét, hogy Járai Máté és Rácz Jenő barátok legyenek.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Járai Máté és Rácz Jenő együtt szerepeltek a Nyerő Párosban, méghozzá nem is akármilyen módon. A sors furcsa fintora, hogy egészen a döntőig eljutottak, de ott akkor már egyáltalán nem voltak jóban egymással.

A végén Jenőék lettek a nyertesek, aki gyakorlatilag azóta sem találkozott Mátéval. Pontosabban mondva igen, az idei A Konyhafőnök VIP forgatásának ideje alatt, mivel a színész is elindult a nagy fődíjért, miközben Jenő maradt a helyén. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Már ettől is pikáns az új A Konyhafőnök, bár kérdéses, hogy meddig jut Máté. Arra nemigazán számíthatunk, hogy Jenő bevenné a csapatába, még akkor sem, ha jól teljesít, mert a köztük lévő harmónia nincs meg.

Fördős Zé nagyon kíváncsi volt, hogy mi is történt valójában, melynek kapcsán Máté azt mondta, szerinte Jenő finoman szólva sem beszélt szépen a kedvesével az egyik játék ideje alatt, ami másoknak sem tetszett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Kína is hadgyakorlattal válaszolt az USA lépésére

A Kínai Népi Felszabadító Hadsereg (PLA) közös haditengerészeti és légi hadgyakorlatot tartott a vitatott Scarborough-zátony környékén, miközben az Egyesült Államok és a Fülöp-szigetek ötoldalú katonai manővereket végeztek a Dél-kínai-tengeren.

Alapjaiban módosul az MSZP vezetői struktúrája

Az MSZP október 19-én tisztújító kongresszust tart, ahol új alapszabály szerint egy elnököt választanak a korábbi társelnöki rendszer helyett.