Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

A brazilok ásza sem lesz ott a katari világbajnokságon

Az Aston Villa játékosa a legfrissebb hírek szerint leghamarabb hat hét múlva lesz újra bevethető.

...svg content...Fotó: EPA/Yuri Edmundo
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

A brazil válogatottat komoly csapás érte, ugyanis az Aston Villa játékosa, Philippe Coutinho komolynak tűnő sérülést szenvedett, ami miatt kiesik a november 20-án kezdődő 2022-es világbajnokságra készülő brazil keretből.

Az információt egyelőre csak a brazil sajtó hozta le, ám a lap munkatársai úgy tudják, azt hamarosan a nemzeti válogatott edzője, Tite is megerősíti. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

A TNT Sports Brasil által közzétett hírek szerint Coutinho a jobb combjában szenvedett izomsérülést, és hathetes kihagyás vár rá, ami automatikusan kizárja őt a mintegy két hét múlva Katarban rendezendő világbajnokságról.

Az Aston Villa edzője, Unai Emery ennél valamivel homályosabban nyilatkozott, állítása szerint ugyanis egyelőre csak annyi biztos, hogy a játékos izomsérüléssel bajlódik, ám a kihagyás hosszával kapcsolatos híreket nem tudta megerősíteni.

Amennyiben a hat hét végül helyesnek bizonyul, úgy Coutinho is csatlakozik azon világsztárok sorához, akik sérülés miatt hagyják ki a világbajnokságot. Többek között Pedro Neto, Paulo Dybala, Diogo Jota, Romelu Lukaku, N’Golo Kante, Paul Pogba és Timo Werner sem lesz ott a problémáktól hemzsegő világbajnokságon.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.