Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,64 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
59,038 $

Nicole Scherzinger pinkben is őrületesen jól néz ki (fotók)

A világhírű énekesnő sem hagyja unatkozni a követőket, mindig vannak érdekes és új tartalmak az oldalán.

Fotó: Instagram/Nicole Scherzinger
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nicole Scherzinger az egyik legaktívabb világsztár a közösségi médiában, valóban nem hagyja unatkozni a követőit, akik több millióan vannak. Kicsit azonban furcsálljuk, hogy mindössze 5,4 millió követővel bír az Instagramon, mert a neve és a különlegessége alapján messze többet érdemelne.

Őt azonban ez nemigazán frusztrálhatja, sorra osztja meg magáról az extra tartalmakat, és néhol olyan szexi fotók, videók látnak napvilágot, hogy még a nők is zavarba esnek tőle. Ezt nem nehéz elérnie, mert egy igazi vonzó személyiség, aki odafigyel az alakjára. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Sokat tesz azért, hogy így nézzen ki, és láthatóan jól is érzi magát a bőrében. Ez mindig egy stabil alapot tud adni ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, mert ha azt látjuk a tükörrel szemben állva, amit szeretnénk, nagy gond nem lehet.

Nicole pedig pontosan azt láthatja, sokak számára ő jelenti az álomnőt, amiben szintén nincs meglepetés. Az egyik legvonzóbb hírességről beszélünk, aki imádja a divatot, és sokszor alakul át az eseményekre.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2