Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Curtis üzent a nagy győzelme után, Szabó Ádám és Kabát Peti is reagált

Curits több mint hálás azoknak, akik támogatták őt a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évada alatt, amit sikerült megnyernie.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Curtis nyerte meg az új évadot, ami nem csoda, mert hatalmas támogatás áll mögötte. Ez is bizonyítja, hogy milyen sokan szeretik őt, ráadásul végig stabilan teljesített, rengeteg játékon vett részt.

Amikor bejutott a legjobb háromba, már sejteni lehetett, hogy ő nyeri meg a játékot, és így is lett. Megérdemelten örülhet most ennek, és természetesen azokról sem feledkezik meg, akik támogatták, szavaztak rá. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Megcsináltuk! Nem tudom eléggé hálás lenni nektek ezért a rengeteg szeretetért, amit kapok tőletek! Végig tudtam, hogy velem vagytok és k*rva sok erőt adtatok nekem! Maradunk végig! Szeretlek titeket!” – írta a posztjában Curtis, akinek a bejegyzése alatt Szabó Ádám is megszólalt.

„Nagyon megérdemled tesokám! Szívből gratulálok! Ez az igazi arcod, jellemed és nagyon örülök, hogy ennyi emberhez eljutott az, aki Te igazából vagy valójában minden manír és körítés nélkül!” – írta az énekes a hozzászólása első felében.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.