Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,624 $

Celeb vagyok, ments ki innen! Curtis nem bírta tovább, elsírta magát (videó)

Egyre nehezebb és nehezebb a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában szereplő celebeknek, főként lelkileg, és ez Curtisen is látszik.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Már csak négyen vannak versenyben a dzsungelben, miután a nézők ismét szavaztak, és egy celebnek el kellett hagynia a tábort. Úgy döntöttek, hogy ez a híresség Feri, aki messzebb jutott a játékban, mint azt sokan gondolták volna.

Curtis, Fecó, Vanda és Ádám azok, akik ott vannak a legjobb négy között, ami már önmagában szép eredmény. A végén azonban csak egy versenyző érhet fel a csúcsra, aki egyúttal komoly összeget is nyer. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Addig még lehet pár fordulat, és természetesen az otthonról érkező videóüzenetek sem maradhattak el. Ez egyfelől rendkívül jó érzést generálhat a versenyzőkben, másfelől a lelkük még nagyobb nyomás alá kerülhet, hiszen régóta vannak távol a családtól.

Mindenki megható és egyedi üzenetet kapott, akárcsak Curtis, aki eddig bírta, elsírta magát, abszolúte magába kerítették az érzelmek. Azok, akik azt gondolják róla, hogy mindig rendkívül kemény, tévednek, mert hatalmas szíve van és számára is a szerettei a legfontosabbak.

A szerelme szintén üzent neki, sok kitartást kívánt, és várják haza, bár hozzátette, előtte azért nyerje meg a játékot. A videó végén Kabát Peti is megjelent az Újpest stadionjában, mögötte a barátokkal, családtagokkal, akik mind Curtisnek drukkolnak.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

A Blikk újságírója megkérdezte Ákost, ki mellé állna be, ha muszáj lenne, Orbán Viktor vagy Magyar Péter, amire gyors és egyértelmű választ adott.