Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,46 Ft
Font
454,00 Ft
Bitcoin
64,128 $

A volt pakisztáni miniszterelnök felfedte az ellene elkövetett támadás részleteit

Imran Khan volt pakisztáni miniszterelnököt csütörtökön egy fegyveres támadó többször is meglőtte, most pedig egy, a nemzethez intézett beszédében osztotta meg a támadás részleteit.

Fotó: MTI/EPA
Ázsia

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mint ismert, Imran Khan volt pakisztáni miniszterelnök ellen merényletet kíséreltek meg csütörtökön, a fegyveres támadó pedig négyszer is meglőtte a volt kormányfőt.

A csütörtöki támadás részleteiről most maga Khan számolt be egy, a nemzethez intézett beszédében: a Sky News jelentése szerint a volt miniszterelnök megosztotta, négyszer lőtték meg, két golyó pedig mindkét lábát eltalálta. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Sérüléseit leírva elárulta, a jobb combján két golyó, ahogyan a bal combján is két találat érte, hozzátéve, hogy a lövések következtében eltört a bal sípcsontja.

Elmondása szerint a jobb lába is eltört, és hatalmas szerencséje volt, mert a lövedék nagyon közel volt artériájához. Ennek kapcsán rámutatott, ha ott találták volna el, nem tudni, hogy túlélte volna-e.

Az is kiderült, hogy összesen két támadó volt, a fegyveresek pedig 11 embert találtak el, köztük egy áldozatot, aki később életét vesztette. A volt miniszterelnök mindössze két órával a támadás előtt adott interjút a Sky Newsnak, melyben úgy fogalmazott, reméli, hogy nem lesz erőszak körútja során.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.