Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,34 Ft
Euró
400,82 Ft
Font
479,53 Ft
Bitcoin
63,819 $

Felhős, borongós, esős szombatra érdemes készülni

Már az éjszaka folyamán is kiadós esőzésre érdemes készülni, szombaton napközben pedig kifejezetten felhős idő lesz, ám kisebb mennyiségű csapadék szinte biztosan hullni fog.

...svg content...Fotó: Unsplash/engin akyurt
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint kelet felé frontális felhőzet vonul, melyből egyre többfelé várható eső, zápor, pénteken a Nyugat-Dunántúlon hullhat a legtöbb eső.

A csapadékzóna este átmenetileg gyengülve a Tiszántúlt is eléri, majd éjszaka ismét megerősödik, és az ország középső harmadán kiadós csapadék várható. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Szombaton is alapvetően sok felhő lesz felettünk, csupán kisebb-nagyobb vékonyodások, szakadozások lehetnek a felhőzetben. A csapadéktevékenység a nap folyamán gyengül, főleg délutántól az ország keleti kétharmadán is egyre kevesebb helyen eshet.

A légmozgás késő délutántól a Dunántúlon már északnyugatira fordul, és éjszaka, valamint szombaton napközben erős, a hegyekben és a Balatonnál viharos széllökések kísérik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 10, 14 között, a Viharsarokban 15, 16, fok körül alakul.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.