Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,881 $

Nyári Dia: „Fecó minden este mondta, hogy majd megvéd engem”

Nyári Dia nagyon jóban lett Frohner Fecóval, aki minden este elmondta neki a Celeb vagyok, ments ki innen! táborában, hogy megvédi őt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dia a kiesését követően elárulta, hogy a fürdéstől, az alvástól és az éjszakai állatoktól félt, vagyis összességében mindentől. Később rájött, ezek a dolgok egyáltalán nem számítanak, és minden természetessé vált.

„A fürdéstől, az alvástól és az éjszakai állatoktól. Mindentől. De aztán rájöttem, hogy ezek egyáltalán nem számítanak. Egy idő után már reflexből pöcköltem arrébb a pókokat meg a tücsköket.” – mondta az rtl.hu-nak adott interjújában. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

„Akkor sem volt túl nyugodt a hangulat, amikor a tábortűz mellett skorpiókat talált Fecó és Ádám. Az sem érdekelt! Minden nap kiráztam a bakancsomat és annyira belazultunk, mintha helyiek lettünk volna.” – fogalmazott Dia.

Fecó minden egyes este elmondta Diának, hogy megvédi őt. Nem agonizáltunk, hogy este lesz-e denevér a fejünk fölött, vagy sem. Fecó minden este mondta, hogy majd megvéd engem, de amikor a haciendába berepült egy denevér, velem együtt sikítva rántotta a fejére a takarót.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2