Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,935 $

Dobrev elmondta, mi lenne a rezsivel, ha a baloldal lenne a kormányon

Dobrev Klára számos változtatást hajtana végre Magyarországon, többek között a rezsitámogatás területén is.

Fotó: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselője, a párt árnyék-miniszterelnöke beszédet mond az árnyékkormánya tagjainak bemutatásán a budapesti Off Kultúrszövőgyár Rendezvényközpontban tartott sajtótájékoztatón 2022. szeptember 19-én. MTI/Kovács Anikó
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc felesége napi szinten üzen az embereknek, akárcsak a férje. Mindketten hisznek abban, hogy a DK képes lenne kormányozni az országot, és már egy árnyékkormányt is létrehoztak.

A jobboldal teljesen más véleményen van, addig a baloldal igyekszik eltérő irányokat követni, hangsúlyozni. Megállás nélkül éles kritikákat fogalmaznak meg Orbán Viktor miniszterelnökről és a kormányzásról. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Dobrev Klára látja magukban az erőt ahhoz, hogy elmondásuk szerint jobbá tegyék az országot, és jobb életet biztosítanak az embereknek. Most épp arról beszélt, mi lenne a rezsivel, ha ők lennének kormányon.

Dobrev a német modellt követné, és ha a magyaroknak baloldali kormánya lenne, akkor elmondása szerint mindenki kaphatna közvetlen rezsitámogatást, akárcsak Németországban teszik ezt.

„Ha a magyaroknak baloldali kormánya lenne, akkor mindenki kaphatna közvetlen rezsitámogatást, épp úgy, ahogy azt Németországban teszik.” – írta Dobrev, miközben egyesek arra panaszkodnak, hogy sok a „ha” a baloldal részéről.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.