Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Nyári Dia: egy pillanatig nem gondoltam arra, hogy egy csávóval alszom együtt

Nyári Dia érdekes hasonlatot talált arra, hogy milyen volt a kapcsolata a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában Frohner Fecóval.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nyári Dia már nincs játékban, amit lehetséges, hogy a taktikai húzásának köszönhet. Schumacher Vanda előre szólt, azzal hogy azonnal magához vette az amulettet, véget ért számára a játék, és igaza lett, mert a védettség lejárta után kiszavazták a riválisát.

Fecóval nagyon jó volt a viszonya Diának, valamennyire már ismerte őt. Ahogyan ő fogalmazott, olyanok voltak, mint egy húszéves házaspár, akik több gyereket is felneveltek együtt, de már nem szexelnek, viszont nagyon jó barátok. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Esőkabátban és bakancsban aludtunk, még a bugyim is tiszta víz volt. A hacienda is csak egy ideig volt jó, mert ahogy teltek a napok, egyre több lett a bogár, és ott nagyon el vagy szeparálva a többiektől. De nagyon jó, hogy a Fecóval kerültem oda, mert valamennyire ismertem őt, és vele nem feszengtem soha. Egy pillanatig nem gondoltam arra, hogy egy csávóval alszom együtt.” – mondta az rtl.hu-nak adott interjújában.

„Olyanok voltunk, mint egy húszéves házaspár, a”kik felneveltek több gyereket, de már nem szexelnek, viszont nagyon jó barátok.” – mesélte Dia, akinek a férjétől megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy a felesége egy másik pasival alszik.

„Fecó nekem párszor csinálta a hajamat még régebben, és Dani (Nyári Dia férje – a szerk.) mindig mondta, hogy nekem biztosan bejön a, mert egy tetovált, vagány srác.” – fogalmazott a válaszában Dia.

„Pont azon gondolkoztunk a Fecóval, hogyha végig visszük a játékot és együtt megyünk haza, akkor Dani a reptéren biztos megköszönte volna, hogy Fecó vigyázott rám a dzsungelben. Ez egy teljesen normális dolog. Dani az életben is mindig támogat, és jól jött volna, ha a dzsungelben is segíthetett volna.”

Még több bulvár: Könnyekig ható fotó Rácz Jenő feleségéről és kislányáról

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.