18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,295 $

Beismerte a kettős gyilkos, hogy 23 női holttestet is megbecstelenített

A kórházi dolgozót korábban már elítélték, amiért meggyilkolt két nőt, most azonban azt is bevallotta, hogy közösült 23 női holttesttel is a hullaházban.

...svg content...Fotó: Unsplash/ian dooley
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kizárólag erős idegzetű olvasóinknak javasoljuk a cikk elolvasását!

David Fuller, az egykori kórházi dolgozó, akit már elítéltek a bíróságon az 1980-as években, miután meggyilkolt két nőt, a Sky News jelentése szerint most bevallotta, hogy hullákat molesztált szexuálisan a hullaházban, több alkalommal pedig le is filmezte magát a gyomorfogató cselekedetei közben. Soron kívül Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

Az elítélt gyilkos még csak most ismerte be, hogy 23 női holttesttel közösült a kórházi hullaházban, ahol korábban dolgozott: csütörtökön a Croydon Crown bíróságon bűnösnek vallotta magát 12 rendbeli holttest elleni szexuális cselekményben, továbbá 4 rendbeli extrém pornográfia birtoklásában.

A volt kórházi dolgozó 1987-ben a kenti Tunbridge Wellsben két kegyetlen gyilkosságot is elkövetett: először brutálisan megverte, majd megfojtotta a 25 éves Wendy Knellt, valamint a 20 éves Caroline Pierce-t, végül pedig szexuálisan is bántalmazta a nőket – tetteiért tavaly tényleges életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

Kegyetlen és undorító dolgokat tett

A férfi bűnösnek vallotta magát a kettős gyilkosságban, és további 51 bűncselekmény elkövetésében, köztük 44 vádpontban, melyek összesen 78 áldozattal kapcsolatosak a 2008 és 2020 novembere között a hullaházakban elkövetett tettei nyomán.

A 68 éves férfi bevallotta, hogy még le is filmezte magát, miközben közösült a női hullákkal az azóta bezárt Kent and Sussex Hospitalban és a Tunbridge Wells Hospitalban, Pemburyben, mely intézményekben már 1989 óta dolgozott villanyszerelőként.

A kenti rendőrség közlése szerint a nyomozás során összesen 101 áldozat ellen elkövetett bűncselekményt tártak fel, a bizonyítékok alapján pedig a legújabb vádak 23 áldozat kapcsán születtek. A rendőrök rengeteg képi bizonyítékot találtak a nekrofil férfiról, melyeken holttesteket becstelenít meg, köztük egy 9 éves kislány, két 16 éves lány, s egy 100 éves nő holttestét.

Távoli fekete lyuk környékén bizonyították Einstein évszázados gravitációs elméletét

Alapjaiban forradalmasíthatja a fekete lyukak tanulmányozását a felfedezés.

Ezek a legnépszerűbb hazai úti célok a pünkösdi hosszú hétvégén

A nyári szünet előtt még egy hosszú hétvége kedvez az utazókedvűeknek: a pünkösdi hosszú hétvége közel annyira népszerű, mint a húsvét volt.