Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,04 Ft
Euró
387,82 Ft
Font
450,82 Ft
Bitcoin
61,639 $

Kárpáti Rebeka áramvonalas teste több mint beszédes (fotók)

Sokak számára ez jelenti a tökéletes formát, amit meg is tudunk érteni, hiszen Kárpáti Rebeka hazánk egyik legcsinosabb nője, amit megint bizonyított.

Fotó: Instagram/KárpátI Rebeka
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezzel együtt egy szerény személyiség, nem kérkedik azzal, hogy milyen szépnek és szexinek tartják. Sőt, sokkal inkább visszafogott, annak ellenére is, hogy lassan már 225 ezer követője van az Instagramon.

Vannak, akik messze kevesebb követőszámmal az elszállás jeleit mutatják, ám Rebeka egy nagyon is letisztult, színes és érdekes karakter, akit elkerülnek a botrányok. Ugyan a korábbi szakításáról is sokat cikkeztek, semmilyen botrányról nem volt szó. Soron kívül Elbocsáthatják a taxist, aki összebalhézott egy szabálytalanul közlekedő biciklissel

Intelligensen kezelték a dolgot, hiszen sokszor ez az élet rendje, vannak pillanatok, amikor meg kell hozni bizonyos nehéz döntéseket. Rebeka számára azonban a formája nem egy döntés, hanem az élete része, és rendkívül csinosan mutat az általa viselt ruhákban.

Láttunk már ezernyi csinos és vonzó nőt, de Rebekában valahogyan megvannak azok az extra energiák, melyek által még inkább érdekessé válik, nemcsak ő, hanem az a ruha is, amit épp visel, például egy fotózás alkalmával.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

Az antidepresszánsok újabb negatív hatására derült fény, hőségben okozhatnak gondot

Egyes készítmények kimondottan kellemetlen tüneteket okozhatnak a melegebb hónapokban.

Nagyon jó minőségű eperre és remek szezonra számíthatunk idén

A szakember szerint jó termés várható idén szamócából itthon, ezen a héten pedig a szedd magad akciók is megkezdődnek az országban.